Eten en drinken - Non-fictie

Ben je op zoek naar tweedehands boeken in de categorie non-fictie eten en drinken? Bekijk hier het aanbod aan boeken over Eten en drinken algemeen, basis kookboeken, keuken per land en streek, dieetboeken, vegetarische kookboeken, magnetron kookboeken, boeken over koken en apparatuur, boeken over Wijn en dranken, boeken over bier en boeken over inmaken, conserveren.

Bekijk alle non-fictie

 

Hoeveel kookboeken heb jij in huis?

Waar de ene persoon teveel kookboeken heeft, koopt iemand anders wekelijks kookboeken. Bijna iedereen heeft wel een kookboek van Jamie Oliver in huis, maar ook kookboeken van Yotam Ottolenghi, Rukmini Iyer, Rudolph van Veen zijn erg populair. Bij Booknext worden veel kookboeken te koop aangeboden. Kijk eens in het aanbod en zoek het kookboek dat bij jou past!

Groentes in de kookboeken van Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi heeft al verschillende kookboeken op zijn naam staan. De eerst was Ottolenghi: het kookboek. Daarna schreef hij kookboeken als Plenty, Nopi, Sweet, Simpel en Flavour. Zijn recepten met veel groenten, vallen bij heel veel mensen in de smaak. Wil je kennismaken met de kookstijl van Ottolenghi, begin dan bij zijn kookboek: Ottolenghi: het kookboek. Overigens zijn niet alle recepten even toegankelijk. Vind bijvoorbeeld maar eens Rozenharissa. Maar dat zal dan wel aan de Israƫlische roots van Ottolenghi liggen.

Uit de oven met kookboeken van Rukmini Iyer

Ben je fan van eten uit de oven en eten van een bakplaat, dan ben je vast de kookboeken van Rukmini Iyer al wel tegengekomen. Met veel kleurrijke en oogstrelende recepten. Ook maakte ze een kookboek met vegetarische barbecue recepten. Het is dus zeker de moeite waard om eens tussen de kookboeken van Rukmini Iyer te snuffelen.

Bakken met de kookboeken van Rudolph van 24Kitchen

Hou je meer van bakken. Dat moet je natuurlijk bij onze eigen Rudolph van Veen zijn. Bekend van 24Kitchen. Overigens heeft Rudolph van Veen ook kookboeken uitgebracht met recepten voor het avondeten, zoals het Rudolph Kookt.

Kookboeken van The naked Chef: Jamie Oliver

Van de hand van Jamie Oliver zijn ook veel verschillende kookboeken verschenen. Van makkelijke recepten in 30 minuten tot kookboeken als Jamies Italy en Jamies America tot VEG. Jamie Oliver is niet alleen beroemd om zijn kookboeken, maar ook om zijn pogingen om kinderen op Engelse scholen beter te laten eten.

Tweedehands kookboeken

Kookboeken kan je bij uitstek heel goed tweedehands kopen en verkopen. Op Booknext.nl worden kookboeken van allerlei auteurs aangeboden. Zoek daarom je volgende kookboek op booknext.nl.