Homerr: Je boeken versturen voor maar 1,99 euro

Update 1 juli 2022. Het is niet langer mogelijk om boeken te verzenden via Homerr, wel bieden wij nu de optie om boeken te verzenden via DHL voor slechts 2,99 per zending, op deze manier kunnen ook boeken die te dik zijn voor een brievenbuspakket voor een redelijke prijs verzonden worden.

 

Update 6 maart 2022Ondanks de beste intenties zien we dat zo'n 10% van de Homerr zendingen moeizaam verlopen. Hier krijgen wij (te) veel klachten over en daarom is het niet langer mogelijk voor nieuwe verkopers om boeken via Homerr aan te bieden. We komen binnenkort wel met een alternatief.

 

Update 23 februari 2022. Het is niet langer mogelijk om boeken aan te bieden met verzenden via Homerr. Wij hebben dit besloten omdat wij niet tevreden zijn over de prestaties van Homerr. 

 

 

Een van de grootste ergernissen van boekverkopers is dat het versturen van boeken zo duur is. Een beetje boek past niet door de brievenbus. Dan ben je bij PostNL ineens 7 euro kwijt voor het verzenden van je pakket. Dan is het al bijna niet meer de moeite waard om je boek voor een leuk prijs van de hand te doen. Dat vinden wij ook jammer. En daarom kan je nu voor minder dan 1 euro je boeken versturen via Homerr!

Versturen via Homerr kost 1,99 cent
Koop of verkoop je regelmatig tweedehands spullen, bijvoorbeeld via Vinted, dan ken je Homerr wellicht al. Homerr is een netwerk van punten waar je pakketten kunt brengen en afhalen. De verzending duurt iets langer, maar is dus wel veel goedkoper dan verzending via PostNL of DHL. 

Vind een Homerr-punt bij jou in de buurt
Op de site van Homerr vind je een kaart met alle Homerr punten. Zo zie je snel of er een punt bij jou in de buurt zit. Het netwerk van Homerr bestaat uit BuurtPunten en servicepunten. Een buurtpunt is een particulier waar je het pakket op kan halen. Een servicepunt is een winkel. Alle Bruna’s zijn bijvoorbeeld een Homerr.

Zo werkt boeken verkopen en verzenden via Homerr
Als je een boek te koop zet, dan geeft je aan of je je boeken via Homerr wilt versturen. Heb je je boek dan verkocht, dan krijg je van ons een QR code. Je verpakt je boek en brengt je pakket bij een Homerr punt, en je laat daar de QR code scannen. Daarna bevestig je de verzending van je boek op de site. Wij informeren de koper waar en wanneer hij zijn pakket af kan halen. Zodra de koper zijn boek heeft afgehaald en de ontvangst heeft bevestigd, gaan we je uitbetalen. De € 1,99 verzendkosten verrekenen we bij de uitbetaling. Je hoeft die dus niet zelf voor te schieten. 


Met Homerr hebben we een nieuwe duurzame en goedkopere manier gevonden om je boeken te kunnen verkopen en verzenden. Zodat jij meer overhoudt aan je boeken!

Zet je boeken nu te koop met Homerr 


Door Marianne op 13 juli 2020