Boeken kopen

  • Duurzaam & bewust boeken shoppen
  • Meer dan 218.000 boeken te koop
  • Tot wel 60% goedkoper
Illustratie

Waarom Booknext?

Meer dan
218.000
tweedehands boeken
Boeken verdienen
het om vaker
gelezen te worden!
We krijgen maar liefst
4.7 van 5 sterren sterren
met 700 reviews op Google

Populaire tweedehands boeken

Spijt!

Spijt!

De partner

De partner

Verftechnieken

Verftechnieken

Seks en zo

Seks en zo

Wen er maar aan

Wen er maar aan

De wilde stilte

De wilde stilte

Armenie

Armenie

Helemaal Floor

Helemaal Floor

De foute prins

De foute prins

Hotel de grote L

Hotel de grote L

Dog Man 1 - Dog Man

Dog Man 1 - Dog Man

Bespaar met Jamie

Bespaar met Jamie

Niets leukers dan boeken kopen! En vooral die boeken waar je eigenlijk al een hele tijd naar op zoek was. Boeken die je serie compleet maken. Boeken waarvan je niet wist dat ze bestonden of het ultieme boek om cadeau te doen aan een bijzonder persoon. Al deze boeken kan je kopen op Booknext.nl

Zo werkt boeken kopen bij Booknext

Bij Booknext koop je boeken rechtstreeks van particuliere aanbieders: mensen die hun boeken kwijt willen. Zij hebben het boek in hun boekenkast staan dat jij straks gaat kopen. Heb je het boek gevonden dat je wilt kopen? Betaal de vraagprijs of ga nog even in onderhandeling met de verkoper. Na betaling aan ons, gaat de verkoper je boek opsturen. Als jij je gekochte boek in handen hebt en tevreden bent, dan gaan wij de verkoper uitbetalen. Match geslaagd! Zo kan jij eenvoudig en veilig boeken kopen via Booknext.

Je gaat een tweedehands boek kopen

Bij Booknext kan je tweedehands boeken kopen van particuliere verkopers. De boeken zijn al gelezen of hebben alleen maar in de kast gestaan. En verdienen een tweede leven op jouw nachtkastje of in jouw boekenkast. Als je een 2ehands boek koopt, dan wil je natuurlijk wel dat je boek er nog een beetje fraai uitziet. De verkoper geeft bij zijn boek aan in welke staat het boek is. En via de match kan je rechtstreeks met de verkoper communiceren. Zo kan je altijd het boek kopen waarmee jij tevreden bent.

Waarom tweedehands boeken kopen bij Booknext?

Booknext is het grootste platform voor het kopen van tweedehands boeken. Al meer dan 25 jaar koppelen we verkopers aan kopers van boeken. Het aanbod van boeken is de laatste jaren enorm gestegen. Veel particuliere verkopers weten Booknext te vinden. En dus kan je – als je een boek wilt kopen – deze altijd tweedehands vinden bij Booknext.

Groen bezig!

Kopers van boeken zorgen niet alleen goed voor zichzelf, maar zorgen ook voor een betere planeet. Een tweedehands boek heeft al een koper gehad en maakt vervolgens nog een boekenkoper blij. Met het kopen van een 2e hands boek geef je je boek een tweede, of derde of vierde, leven. Duurzaam boeken kopen doe je ook door bij het verzenden te kiezen voor een duurzame vervoerder. Daarnaast zijn tweedehands boeken ook gewoon goedkoper en is het kopen van een tweedehands boek lekker voor je portemonnee.