Boeken verkopen

  • Makkelijk en snel aanbieden via de App
  • Krijg geld voor je oude boeken
  • 100% Veilig 100% Duurzaam
Illustratie

Waarom Booknext?

Booknext is met
170.000
boeken de grootste aanbieder van Nederland
Van onze klanten beveelt
97%
Booknext aan voor tweedehands boeken
We krijgen maar liefst een
9,2
17000+ beoordelingen

Hoe werkt het?

  1. Voer het ISBN in van het boek dat je wilt verkopen en bepaal de prijs.
  2. Koper doet een bod, jij accepteert het bod of onderhandelt nog even.
  3. Koper betaalt via iDeal aan Booknext.
  4. Wij betalen je gegarandeerd binnen twee weken na verzending.

Alerts

Direct na het aanbieden, versturen we alerts naar gebruikers die jouw boeken op hun verlanglijst hebben gezet. Boeken worden zo regelmatig binnen enkele minuten al verkocht.

Is het tijd om boeken te verkopen? Bied je boeken nu aan op Booknext.nl. Dé grootste marktplaats voor het kopen en verkopen van boeken. Iedereen die op zoek is naar 2e hands boeken komt uiteindelijk bij Booknext terecht. We matchen kopers en verkopers van boeken aan elkaar en zo ben jij snel je boeken kwijt!

Wat is een tweedehands boek waard?

Nieuwe boeken hebben een vaste prijs, in ieder geval het eerste jaar. Maakt niet uit waar je het boek koopt. Daarom zijn boeken ook zo interessant om te verkopen. Er is een grote markt voor mensen die wel boeken willen lezen, maar niet de volle prijs daarvoor willen betalen. En jij wilt juist nog wel wat aan je boeken overhouden. Slim dus om ze te gaan verkopen op Booknext.

Waarom verkopen op Booknext?

Tweedehands boeken kon je tot een paar jaar geleden verkopen via bv bol.com. Nu is die mogelijkheid er niet meer. Op Marktplaats kan je ook wel wat boeken verkopen. Maar wil je je boeken verkopen op een site waarop je aanbod opvalt, dan moet je bij Booknext zijn. We hebben inmiddels meer dan 25 ervaring met het verkopen van boeken. We hebben het grootste aanbod van boeken en een grote kring trouwe kopers.

Welke boeken kan je verkopen via Booknext?

Alle boeken met een ISBN-nummer kan je verkopen via Booknext. Boeken van populaire auteurs zoals John Grisham, Suzanne Vermeer, Ilja Leonard Pfeijffer, Griet op de Beeck en Lucinda Riley wisselen met grote regelmaat van eigenaar via Booknext. Nieuwe boeken kosten al gauw tussen de 20 en 30 euro. Hoe mooi is het dan, als je op Booknext een boek kan scoren voor een lagere prijs. Recente boeken worden goed verkocht, maar ook wat oudere boeken zijn zeer in trek. Gezocht door mensen die een verzameling compleet willen maken bijvoorbeeld. Of die een bepaalde uitgave van een boek zoeken. Kijk je boekenkast eens door en verkoop je boeken tweedehands via Booknext.

Zo werkt boeken verkopen via Booknext

Via de app van Booknext kan je al binnen enkele minuten je boeken te koop zetten. Scan het ISBN-nummer. Wij zoeken de relevante gegevens van het boek erbij. We geven je ook een verkoopprijs en geven aan wat anderen voor ditzelfde boek vragen. Maar jij bent degene die bepaalt hoeveel jij aan je boek wilt overhouden. Zodra je boek te koop staat, sturen wij mails naar mensen die dit boek al op hun verlanglijst hebben staan. Zo kan je al binnen elke minuten na het aanbieden van een boek, dit boek verkocht hebben. En op allerlei andere manieren brengen we je boeken onder de aandacht van heel Nederland.

Hoe veilig is het om boeken te verkopen via Booknext?

We doen er alles aan om je matches zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. De koper betaalt aan ons en wij betalen jou uit als de koper het boek heeft ontvangen. Booknext bemiddelt dus tussen koper en verkoper. Is er een probleem, bijvoorbeeld omdat de verzending erg lang duurt, neem dan contact met Booknext op. Elke dag zit de klantenservice klaar om ervoor te zorgen dat jij je boeken goed kan verkopen.