Spijt! 9789049924058

9789049924058 Spijt
Auteur: Carry Slee
ISBN: 9789049924058
Druk:

Spijt! wordt 1 keer aangeboden op Booknext.nl. Wil je dit boek met ISBN 9789049924058 kopen? Betaal direct de vraagprijs. Of doe een bod en ga in onderhandeling met een van de verkopers van Spijt!.

Best buy
Tweedehands 17.04
Goed

Wordt gratis verzonden naar een DHL-punt bij jou in de buurt, levertijd is nu gemiddeld 1 tot 3 werkdagen.

Meer tweedehands aanbod Spijt!

Staat van het boek
Goed
10 maanden geleden aangeboden
"2 boeken voor één prijs. Conditie zeer goed! Carry Slee: 'Spijt! (Formaat 11 x 15,5 cm., goudkleurig) is het eerste boek dat ik voor twaalfplussers schreef. En met veel succes. Het won de Nederlandse Kinderjury en de Jonge Jury. Het probleem pesten is mede naar aanleiding van dit boek op veel scholen verminderd. Ik kreeg heel veel reacties van leraren en kinderen die pestten en gepest werden. Wat wil een schrijver nog meer?' Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niets van te zeggen. De klassenleraar, die gymnastiek geeft, grijpt ook niet in. Hij heeft een hekel aan dikke Jochem. Jochem lijkt zich niets aan te trekken van de pesterijen, die elke dag erger worden. Als de klas weer eens dubbel ligt, lacht hij zelf mee. Maar op een ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. Waarom heeft hij zijn mond ook nooit opengedaan? Samen met een vriendin gaat hij Jochem zoeken om te zeggen dat het hem spijt. Dan vinden ze Jochems tas in het meer. Misschien is het al te laat.... BIKKELS De eigenaar van het snoepwinkeltje bij school discrimineert Murat. Zijn vrienden Dorus, Jennifer en Katja zijn woedend en bedenken een actie die inslaat als een bom! Ook tijdens de repetities van de grote toneelvoorstelling krijgt Murat telkens racistische opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd. En hij was juist zo blij dat hij als enige uit de klas gekozen is om mee te doen. Het getreiter kan hij niet langer verdragen. Wat moet hij doen?"
Verkoper
Totaal-Recycelaar Marijke
Verstuurt meestal binnen 1 dag

Wordt gratis verzonden naar een DHL-punt bij jou in de buurt, levertijd is gemiddeld 1 tot 3 werkdagen.

Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 17.04

9789049924058 Tweedehands

Spijt! wordt 1 keer aangeboden op Booknext.nl. Wil je dit boek met ISBN 9789049924058 kopen? Betaal direct de vraagprijs. Of doe een bod en ga in onderhandeling met een van de verkopers van Spijt!.