Hoe werkt Booknext?

Hoe werkt Booknext?

Booknext is een marktplaats waar je tweedehands boeken kan kopen en/of kan verkopen.

De prijs die je ziet staan is inclusief de kosten voor verzending en een servicebijdrage van 1,99 per match. Voor het verzenden bieden we naast PostNL ook DHL als verzendoptie.

Als koper maak je een keuze uit het aanbod. De verkoper van het boek heeft gekozen voor de verzendwijze, wanneer dit DHL is, dan wordt het boek naar een door jou gekozen DHL Point verzonden. Wij bieden dit aan tegen een gereduceerd tarief om het mogelijk te maken ook dikkere boeken (die doorgaans als pakket verzonden moeten worden) nog tegen een redelijke prijs te kunnen verkopen.

Een verkoper heeft maximaal 10 dagen om een boek te verzenden, de meeste boeken worden binnen enkele dagen verzonden. Via de match kan je contact opnemen met een verkoper om bijvoorbeeld te vragen wanneer een boek verzonden kan worden.

Na ontvangst of ophalen van een boek bij DHL vragen wij je om het boek goed na te kijken. Wanneer alles naar wens is, bevestig je de ontvangst en gaan wij de verkoper uitbetalen. Wanneer je niet tevreden bent, mag een boek op onze kosten weer retour.

Terug naar veelgestelde vragen