Verzending via DHL

Tweedehands boeken nóg duurzamer?

Laat ze bezorgen bij een DHL-ServicePoint!

Nu is het mogelijk om boeken te verzenden met DHL. DHL heeft 3.750 servicepunten in Nederland, dus altijd wel een punt bij jou en bij je koper in de buurt.

Een boek wordt dus niet thuisbezorgd maar bij een servicepunt in de buurt. Dit punt kiest je koper zelf. DHL rekent zelf 4,50 voor deze verzending, wij bieden dit nu tijdelijk aan voor slechts 2,99.

Wij helpen je graag om de boeken waarvan je nu hebt aangegeven deze met Homerr te verzenden om te zetten naar verzending via DHL.

De bestellingen van worden klimaatneutraal verzonden via DHL Parcel. DHL werkt namelijk hard aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld door duurzaam te bouwen, groot materiaal te laten rijden op HVO en het elektrisch wagenpark steeds verder uit te breiden. In 2025 bezorgt DHL de laatste kilometers naar de consument zelfs volledig emissievrij. Het uiteindelijke doel: in 2050 heeft DHL wereldwijd de uitstoot teruggebracht naar nul.

De CO2 die we nog wel uitstoten, compenseren we samen. DHL betaalt een deel van de compensatiekosten, maar ook Booknext. De opbrengst investeert DHL in gecertificeerde Gold Standard-projecten in ontwikkelingslanden. Overigens wordt daar niet alleen de uitstoot gecompenseerd, maar wordt er ook een bijdrage geleverd aan het bevorderen van de economie. Daarnaast doet DHL als enige vervoerder er een schepje bovenop, en compenseert zendingen binnen de Benelux óók via Land Life Company. Door te investeren in grootschalige herbebossingsprojecten herstellen we samen belangrijke ecosystemen, bevorderen we de biodiversiteit én bieden we lokale gemeenschappen sociale en economische voordelen. Als ontvanger draag je ook gemakkelijk je steentje bij door te kiezen voor een levering aan een DHL Servicepoint.

Altijd op de hoogte blijven van de status van een pakket? Download de Mijn DHL app via de App store of Google Playstore

Weten waar jouw dichtstbijzijnde DHL-ServicePoint is?

Vul hieronder je postcode in:

Postcode :