Tweedehands boeken, het voordeel van duurzaam

Illustratie

Populaire tweedehands boeken

Zoek op categorie

Waarom Booknext?

Meer dan
218.000
tweedehands boeken
Boeken verdienen
het om vaker
gelezen te worden!
We krijgen maar liefst
4.7 van 5 sterren sterren
met 700 reviews op Google

Duidelijke site, goede communicatie met de klant, snelle levering en goede kwaliteit

Lorum Ipsum
Scan je boek, bepaal de vraagprijs en plaats eenvoudig op Booknext!
Google Play
Apple App Store

Is het tijd om je boeken te verkopen? Dan ben je bij Booknext aan het juist adres. Met veel plezier matchen wij al jaren kopers en verkopers van boeken aan elkaar. Je kunt hier je boeken verkopen aan miljoenen potentiële kopers in Nederland.

Je boeken verkopen

Soms is je boekenkast gewoon te vol. Of kan je je boeken niet meer op kleur sorteren. Of heb je Marie Kondo gelezen en wil je nog maar 30 boeken zelf houden. Of zijn je kinderen groter en lezen ze geen prentenboeken meer. Wat de reden ook is om je boeken weg te doen, het is een goede keuze om je boeken te verkopen. En Booknext kan daarbij helpen.

Zo werkt Booknext

De Booknext-app helpt je om je boeken snel te koop te zetten. Je hoeft alleen het ISBN-nummer te scannen en wij vullen de gegevens van je boek aan. Jij bepaalt zelf de prijs van je boeken. En voilà, je boek staat nu te koop op de site. Booknext stuurt direct een mail naar mensen die dit boek op hun verlanglijst hebben staan. Zo kan je je boeken al binnen een paar minuten verkopen.

Draag bij aan een groenere wereld

Met het verkopen van je boeken maak je niet alleen andere mensen blij, maar je draagt ook nog eens bij aan een groenere wereld. Onze ervaring leert dat het fantastisch is om boeken te kopen, maar dat de werkelijkheid ook is dat de meeste boeken maar één keer gelezen worden door jou. Je kunt je boeken natuurlijk doneren aan de kringloop, maar waarom zou je ze niet proberen te verkopen? Dan hou je er ook nog wat geld aan over. Om andere boeken te kopen natuurlijk.

Markt voor tweedehandsboeken enorm gegroeid.

Mensen zijn blij dat ze 2ehands boeken kunnen kopen. Ook vanwege de prijs. Boeken worden de eerste jaren na verschijning altijd tegen een vaste prijs verkocht. De enige manier om goedkoop een recent boek te kopen is dan dus door het boek tweedehands te kopen

Je volgende boek kopen via Booknext

Booknext is het grootste platform van tweedehands boeken. Hier kan je boeken kopen van mensen uit heel Nederland. En van mensen met allemaal verschillende interesses. Zoek je romans? Of juist thrillers? Koop jij alleen maar kookboeken of ben je op zoek naar boeken van cabaretiers? Wil jij een boek kopen? Help verkopers aan een leeg plekje in de boekenkast en zoek in het ruime aanbod van Booknext.